top of page
rolunk tandemzona
Ismerd meg a Tandemzóna csapatát!

A csapatunk tagjai, Réczi Attila, Varga Tamás, Csorba József és Bozóki Zsolt mind hosszú évek tapasztalatával és több ezer ugrással a hátuk mögött kísérnek el a kalandra. Szenvedélyük, lelkesedésük és tapasztalatuk garantálja, hogy az élmény mellett, maximális biztonságban érezd magad.

Tandemzona Reczi Attila

Réczi Attila

Ugrások száma: 7.000+

Katonaként 30 évig foglalkoztam az ejtőernyőzéssel, több száz ejtőernyős tanuló kiképzését irányítottam. 25 évig a Magyar Katonai Ejtőernyős válogatott tagja voltam. Ejtőernyős Világkupa összetett 1. helyezés, Világbajnoki 2 és 3 helyezés, többszörös Magyar Bajnok stb. Az utóbbi években már a civil szférában foglalkozom az ejtőernyős képzésekkel és tandemugrással.

Csorba Jozsef

Csorba József

Ugrások száma: 7.000+

Gyermekkoromtól fogva foglalkoztat a repülés és a repüléshez kötődő sportágak. Az ejtőernyőzést 15 éves koromtól űzöm. Kezdetben aktív sportolóként, majd oktatóként és tandempilótaként. Ez a tevékenység napi szinten jelenleg is kitölti az életem. Sportrendezvények, bemutatók és a tandemugrás révén próbálom ezt a szép sportágat megszerettetni az emberekkel. Véleményem szerint, ez a sport olyan, mint a drog, ha egyszer belekóstolunk, többé nem lehet könnyen leszokni róla. A hiányát mindig érezni fogjuk. Ehhez a kellemes függőséghez szeretném hozzásegíteni az érdeklődőket, amelyhez megnyugtató hátteret nyújthat az a pár évtizedes tapasztalat, amellyel jómagam és oktató társaim rendelkeznek.

thumbnail_Kata.jpg

Krupiczer Kata

Ugrások száma: 500+

Gyermekkori álmomat váltottam valóra, amikor egy tandemugrás keretében 2019-ben először átélhettem a szabadesés semmihez sem fogható, csodálatos élményét a TandemZona/TandemSzeged csapatával. 2020-ban már ott volt a helyem az első tanfolyamon, így elindulhattam az ejtőernyőzés csodálatos, és egyben végtelen útján. Sportként jelenleg a relatív formaugrást űzöm, és ezzel igyekszem folyamatosan fejleszteni a zuhanási tudásom. Tandem-utasaink számára külső kamerásként szeretném a felvételekkel visszaadni azt a fantasztikus érzést, amelyet csak a legbátrabbak élhetnek át odafenn! Ha hezitálsz még, ne tedd! Itt a helyed, UGORJ KI A KOMFORTZÓNÁDBÓL, más ember leszel, ha megcsinálod!!! De vigyázz, függőséget okoz! ;)

Varga Tamas

Varga Tamás

Ugrások száma: 11.000+

1985 óta ejtőernyőzöm, a Magyar Honvédség Ejtőernyős Válogatott és a Nemzeti Válogatott tagja vagyok. Többszörös Magyar Bajnok, Világkupa győztes és Világbajnoki csapat tag. Ejtőernyős oktató és Rigger (karbantartó hajtogató) munkakörben dolgozom a Honvédségnél. “Életem az ejtőernyőzés”. A csapatban légi operatőri, oktatói feladatokat is ellátok.

Bozoki Zsolt

Bozóki Zsolt

Ugrások száma: 10.000+

1986-ban kezdtem ejtőernyőzni, társaimhoz hasonlóan én is a Magyar Honvédség kötelékében. A válogatott keret tagjaként versenyeztem a magyar és világversenyeken egyaránt, számos dobogós helyezést elérve és érmekkel-élményekkel gazdagodva. 10 éve tandempilótaként már több, mint 2000 ugrás során sikerült fantasztikus élményekkel gazdagítani azokat, akik az ejtőernyőzést ily módon szeretnék kipróbálni.

Készen állsz?

Ugorj ki a komfortzónádból a Tandemzónával!

tandemzona ugorj velunk
Már alig várod az ugrást? 

Ismerd meg az ugrás menetét és készülj fel az élményre! Az alábbi oldalon összefoglaltuk minden fontos tudnivalót a felszállástól egészen a landolásig.

bottom of page