top of page
Tandemzona Selfie Botos Csomag.jpg
Ajándékozz tandemugrást,
életre szóló élményt szeretteidnek!

Tökéletes ajándék az adrenalin szerelmeseinek!

Azon gondolkodsz, milyen ajándékot adhatnál szerettednek aki már mindent látott, akinek szinte lehetetlen megtalálni a tökéletes ajándékot? Ajándékozz tandemugrást idén karácsonyra! Ez nem csak egy ajándék, egy életre szóló élmény. Képzeld csak el milyen lehet egy 3500 méter magasan szálló repülőből kiugrani, milyen érzés lehet 200km/h-val zuhanni?  A Tandemzóna profi csapatával maximális biztonságban élheti át ezt az igazi életre szóló, felejthetetlen élményt! Az ejtőernyőzés olyan kaland, amelyben megtapasztalhatod a határtalan szabadság érzését, a szabadesés és a lebegés izgalmát, miközben kilépsz a komfortzónádból!

Csomagok

Akár magadnak foglalsz, akár élményt szeretnél adni egy szerettednek, a Tandemzóna biztosan jó választás lesz! Nézd át csomagjainkat és válaszd a számodra megfelelőt! Hogy Szolnokon, vagy Szegeden ugranál kis a komfortzónádból csupán rajtad áll, ezt a jelentkezésnél tudod kiválasztani!

Tandemzona Alapcsomag.jpg

Tandemugrás Alapcsomag

Ez az alapcsomag amely tartalmazza az oktatást, a felszerelést és természetesen a 3500 méterről történő tandemugrást. Na meg persze egy életre szóló élményt is!

75.000 Ft

Tandemzona Kezi Kameras Csomag.jpg

Tandemugrás Kézi kamerával

Az alapcsomagon túl a tandempilóta kezére rögzített nagy látószögű kamerával készül több száz fotó és videó felvétel. Az ugrásról készült videó profi megvágása zenei aláfestéssel HD minőségben.

90.000 Ft

Tandemzona Selfie Botos Csomi cover.jpg

Tandemugrás Selfie bottal

Az alapcsomagon túl a tandempilóta kezében lévő selfiebotra rögzített nagy látószögű kamerával készül több száz fotó és videó felvétel. A selfiebot biztosítja, hogy az egész tested látszódjon a felvételeken! Az ugrásról készült videó profi megvágása zenei aláfestéssel HD minőségben.

105.000 Ft

Tandemzona Sajat Operatorrel.jpg

Tandemugrás Külső és belső kamerával

Ez a csomag egy 3500 méterről történő tandemugrást foglal magába. A tandempilóta kezére rögzített nagy látószögű kamerával is készül felvétel és egy ejtőernyős operatőr is készít felvételeket, aki velünk együtt ugrik. Igy külső és belső szemszögből is látható lesz az esemény. Az ugrásról készült videók és fotók profi megvágása zenei aláfestéssel HD minőségben.

150.000 Ft

section cover_rolunk.jpg

Az ajándékutalvány letöltésének és beváltásának menete

Az ajándékutalvány letöltéséhez kérjük adja meg adatait és válasszon csomagjaink közül. Beküldés után, néhány másodpercen belül már meg is küldjük emailben a karácsonyi ajándékutalványt. Az ajándékutalvány letöltése ingyenes. Mivel jellemzően elkísérik a megajándékozottat, így fizetni elég az ugrás napján a helyszínen, diszkréten természetesen. Amennyiben előre szeretné kiegyenlíteni az összeget, kérjük jelölje be a lenti adatlapon és mi emailben felvesszük önnel a kapcsolatot.

Kérjük, hogy az utalvány beváltási szándékát jelezze nekünk az online jelentkezési lap kitöltésével vagy telefonon +36302432248 fél éven belül! Ugrások hétvégénként vannak Szegeden és Szolnokon. A pontos dátumokról tavasztól a weboldalunkon tájékozódhat.

Ajándékutalványok minden alkalomra!

Akár egy közelgő esemény alkalmából, akár karácsonykor szeretnéd meglepni szeretteid a tandemugrás élményével, letölthető ajándékutalványaink között megtalálod az alkalomra megfelelő design!

1.jpg
Az ajándékutalvány letöltéséhez, kérjük töltse ki az alábbi mezőket!
bottom of page